Durva aprítás

A Coupe Set készlet a Pacojet-et vágó, mixelő, habosító és krémesítő készülékké varázsolja. A Pacojet úgy lett megtervezve, hogy nem csak fagyasztott, de friss termékeket is ugyanolyan hatékonyan dolgozza fel, 3 különböző pengéjű kései segítségével; vág, aprít, őröl, pürésít, mixel, kever, habot ver. Legyen szó nyers vagy főtt ételről, halról, fűszernövényekről, gyümölcsökről, magvakról vagy tejtermékekről. A feldolgozás teljesen automatikus és például 1 kg marhahúsból, lazacból, tonhalból vagy rákból, mindössze 60 másodperc alatt ellenállhatatlan tartárt készít. A többi hozzávalók, mint például a fűszerek és más ízesítés is a főzőpohárba kerülhet, hogy olyan kiváló minőségű ételt készíthessünk, mely azonnal tálalásra kész.

2-Blatt Messer
Például a marha/rák/hal tartár elkészítéséhez, vagy hamburger darált húsának aprításához is ajánlott. Apríthatunk vele májat, fűszernövényeket, hagymát, fokhagymát, olívabogyót, olajos magvakat.. Stb. A hozzávalókat elég kockára vágni, majd főzőpohárba tölteni.

Ne felejtsük el a fűszereket is hozzáadni. A két éles pengéből álló kést helyezzük a fröccsenésgátló tetőre és ezt a készüléket tegyük a mágneses végre (ugyanaz a folyamat, mint a "pacojet-elésnél"). Csúsztasd a főzőpoharat a külső, védőpohárba, tedd a Pacojet-be az egészet és nyomd meg a START gombot. Mindössze 60 másodpercet kell várnod, és kész.

Figyelem:
Ha szeretnéd a folyamatot megismételni, hogy még simább textúrát kapj, a második kör elindítása előtt nyisd ki a főzőpoharat és egy spatula segítségével nyomogasd le a pohár falára tapadt ételt.